Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Deze moet er gewoon gelikt uitzien. Dat is een flink karwei. Zeker als je dit volgens de laatste ontwikkelingen wilt doen en goed bij Google naar boven wilt komen. Tel daarbij op dat de website ook nog eens gebruiksvriendelijk voor je klanten moet zijn en je hebt al een flink wensenlijstje. Zoek je advies voor jouw website? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Een website is een visitekaartje

Een website moet passen bij het bedrijf. Het straalt jouw missie uit. Dat kost veel tijd en effort. Logisch dat je daar zelf niet altijd de tijd en de mogelijkheden voor hebt. Besteed het maken van een website uit, zodat je zelf je tijd aan het ondernemen kan besteden. Ik heb al verschillende websites ontwikkeld, in verschillende branches. Neem eens een kijkje bij één van mijn klanten, Agoes.

Agoes over zijn website:

JacSchrijft heeft ons geadviseerd hoe we de website het beste konden opzetten. Ook heeft zij op een juiste manier verwoord wat wij graag willen uitstralen met ons concept. Blij mee!

Een website op maat

Tijdens een eerste afspraak zullen we samen brainstormen over de huisstijl die bij jouw bedrijf past en daarop laten we de website aansluiten. Met prachtige stockfoto’s kan ik je een totaal pakket aanbieden voor een goede en overzichtelijke website. Het fijne is dat je zelf de inlog krijgt, zodat je altijd het eigen beheer houdt over jouw website en deze ook zelf kunt invullen. Wil je liever dat ik het voor je bijhoud? Neem dan een onderhoudsabonnement bij JacSchrijft en laat mij jouw website onderhouden. Het zorgen voor de juiste SEO en Google ads valt natuurlijk ook onder het pakket.

Geen geploeter meer met WordPress, maar een mooie professionele website die ook nog goed te bewerken is. Is dat wat jij zoekt? Neem dan contact op voor meer informatie over het bouwen van jouw website. Vul het contactformulier in en vraag welke opties ik voor jou heb. Ik geef graag een vrijblijvend advies! Of kies direct voor het JacSchrijft Website Pakket. Vraag nu het pakket aan.

Schrijf mij!

JacSchrijft

Website Pakket

  • Complete website
  • Eigen domeinnaam
  • Onbeperkt aantal email-adressen
  • Reclamevrije website
  • Op elk device leesbaar
  • JacSchrijft vult 5 pagina’s, daarna onbeperkt door jou te vullen

449,- All In

Veelgestelde vragen

Word ik eigenaar van mijn domeinnaam?

Ja, we registreren de domeinnaam op jouw naam. Dat betekent dat je je domeinnaam altijd naar een andere provider kan verhuizen.

Kan ik mijn eigen domeinnaam en e-mailadres gebruiken?

Ja, je kunt een bestaande domeinnaam gebruiken. Deze kun je naar ons verhuizen of je kunt het door ons laten beheren.

Wat is de duur van de overeenkomst?

……

Is webhosting inbegrepen bij mijn website?

Nee….