Teksten

Heb je een mooie website, maar zijn de teksten niet optimaal? JacSchrijft kan voor jou de inspirerende teksten schrijven die je zoekt.

Samen brainstormen

Ik denk graag met je mee. Daarom probeer ik eerst een beeld te krijgen van de stijl die je wilt uitstralen. Daarbij is het heel belangrijk welk doel je hebt met de website, nieuwsbrief of flyer. Voor mij is geen brug te ver en teksten schrijven doe ik graag en met passie. Lekker brainstormen en stoeien met woorden is mijn ding. Ik maak graag een voorstel voor je. Voorbeelden van documenten die ik kan ontwerpen zijn:

  • Flyer
  • Testimonial
  • Nieuwsbrieven
  • Advertentie
  • Website
  • Blog
  • Boek

Mijn specialisaties

Mijn passie is reizen. De afgelopen jaren heb ik verschillende bijzondere bestemmingen mogen bezoeken. India, Tibet, Nepal, Bhutan, China, Sri Lanka, Cambodja; dit is slechts een aantal van de landen die ik bezocht heb. Het zal je dan ook niet verbazen dat mijn specialisatie schrijven over reizen is. Het ontdekken van bijzondere bestemmingen, het proeven van heerlijk geurende gerechten en het opsnuiven van vreemde culturen zijn mijn favoriete bezigheden. Ook landen waar ik nog niet ben geweest zijn geen probleem. Ik lees me volledig in, zodat ik over alle soorten bestemmingen en reizen aangepast voor jouw doelgroep kan schrijven.

Mijn andere specialisatie is food & health. Ik hou namelijk erg van lekker eten. De uitdaging is om dit ook met een gezonde inslag te doen. Met een eigen blog Stories of Jade heb ik me al jaren kunnen inleven in de wereld van eten en gezondheid. Ik probeer graag recepten uit en ben fan van yoga. Door mijn open mind sta ik voor veel open en schrijf graag teksten voor jouw health- of foodwebsite.

Offerte op maat

Heb je een ander thema in gedachten? Geen probleem! Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik leg graag uit hoe ik werk en wat ik allemaal voor jou en jouw bedrijf kan betekenen. Kies hier voor het standaard JacSchrijft Teksten Pakket. Dit is een compleet pakket, waarbij al jouw teksten worden verzorgd. Liever maatwerk? Stuur me een bericht en ik maak een offerte voor je op maat.

Schrijf mij!

JacSchrijft Teksten Pakket

49,- per uur