Every secret of a writer’s soul, every experience of his life, every quality of his mind, is written large in his works ~ Virginia Woolf

Mijn naam is Jacoline Hoogerwaard en ik ben tekstschrijver JacSchrijft. Samen met mijn vriend, bonus-dochter, twee katten en een hond wonen wij in Moordrecht. Door mijn opleiding aan de NHTV in Breda ben ik verslingerd geraakt aan reizen. Ik heb daarom op eigen houtje, maar ook zakelijk al vele prachtige bestemmingen bezocht. Tibet & Bhutan staan nog steeds in mijn top 5 meest bijzondere landen ooit bezocht. Al deze reiservaringen hebben mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben.

Enthousiast, nieuwsgierig, spontaan en open minded!

Lezen is mijn hobby & mijn passie is schrijven. Vele boeken heb ik verslonden. Het is dan ook niet raar dat ik nu het grootste deel van de dag in de Bibliotheek te vinden ben en van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. En wat is mijn inspiratiebron? Het leven zelf…. zoals Virginia Woolf al mooi onder woorden bracht.

JacSchrijft

Graag zit ik achter mijn laptop en laat de woorden zijn vrije loop. Heerlijk vind ik het om te puzzelen met woorden en zinnen. Teksten schrijven van websites, nieuwsbrieven schrijven of de social media voor jouw bedrijf opzetten zijn mogelijkheden die ik voor jou kan verzorgen. Ook het bouwen van een website is een nieuwe service die ik je kan bieden. Geen stress meer met een onhandelbare CMS, gezoek naar de mooiste stockfoto’s of het meest sprekende logo verzinnen! Dat is vanaf nu geen probleem meer voor jou.

Wil je meer weten, zoek je een tekstschrijver voor je website of zou je het liefst een hele nieuwe website willen? Kijk hier wat JacSchrijft allemaal voor jou kan betekenen.

Liefs Jac,