Heb je een mooie website, maar zijn de teksten niet optimaal? JacSchrijft kan voor jou de wervelende teksten schrijven die je zoekt.

Samen brainstormen

Ik denk graag met je mee. Daarom probeer ik eerst een beeld te krijgen van de stijl die je wilt uitstralen. Daarbij is ook het ook heel belangrijk welk doel je hebt met de website, blog, nieuwsbrief of flyer. Voor mij is geen brug te ver en teksten schrijven doe ik graag en met passie. Lekker brainstormen en stoeien met woorden is mijn ding. Ik maak graag een voorstel voor je. Voorbeelden van documenten die ik kan ontwerpen zijn:

  • Flyer
  • Testimonial
  • Nieuwsbrieven
  • Advertentie
  • Website
  • Blog
  • Social media uitingen
  • Boek

JacSchrijft Teksten voor jou

Mijn passie is reizen. De afgelopen jaren heb ik ook verschillende bijzondere bestemmingen mogen bezoeken. India, Tibet, Nepal, Bhutan, China, Sri Lanka, Cambodja. Dit zijn slechts een aantal van de landen die ik bezocht heb. Het zal je dan ook niet verbazen dat mijn specialisatie teksten schrijven over reizen is. Het ontdekken van bijzondere bestemmingen, het proeven van heerlijk geurende gerechten en het opsnuiven van vreemde culturen zijn mijn favoriete bezigheden. Ook landen waar ik nog niet ben geweest zijn geen probleem. Ik lees me volledig in, zodat ik over alle soorten bestemmingen en reizen aangepast voor jouw doelgroep kan schrijven.

Teksten schrijven

Jacschrijft Teksten Specialisaties

Mijn andere specialisatie is food & health. Mijn andere passie is namelijk eten en dan het liefste gezond eten. Met een eigen blog Stories of Jade heb ik me jaren al kunnen inleven in de wereld van health. Ik probeer graag recepten uit en ben fan van yoga en andere soorten mindfulness. Door een open mind sta ik voor veel open en schrijf teksten graag voor jouw health-website.

Heb je een ander thema in gedachte? Geen probleem! Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik leg graag uit hoe ik werk en wat ik allemaal voor jou en jouw bedrijf kan betekenen. Kijk hier welke producten ik standaard al kan aanbieden. Liever maatwerk? Stuur me een bericht en ik maak een offerte voor je op maat.

Schrijf mij!

JacSchrijft

Teksten Pakket

49,- per uur