Teksten schrijven is niet de enige service die JacSchrijft biedt. Het bouwen van websites is een nieuwe service die ik aanbied. Het bouwen van een website kan geheel op maat. De website kan aangepast worden naar jouw persoonlijke wensen. Ben je niet zo handig met WordPress, wil je liever niet zelf puzzelen of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Laat mij dan de hele website voor jou bouwen.

Het bouwen van een website

Hoe bouw ik jouw ideale website? Allereerst is het belangrijk dat jij weet welke huisstijl je wilt. Samen brainstormen we over de huisstijl die bij jouw bedrijf past en daarop laten we de website aansluiten. Met prachtige stockfoto’s kan ik je een totaalpakket aanbieden voor een goede en overzichtelijke website. Het fijne is dat je zelf de inlog krijgt, zodat je altijd het eigen beheer houdt over jouw website en deze ook zelf kunt invullen. Wil je liever dat ik het voor je bijhoud? Neem dan een onderhoudsabonnement bij JacSchrijft en laat mij jouw website onderhouden. Het zorgen voor de juiste SEO en Google ads valt natuurlijk ook onder het pakket.

Geen geploeter meer met WordPress, maar een mooie professionele website die ook nog goed te bewerken is. Is dat wat jij zoekt? Neem dan contact op voor meer informatie over het bouwen van jouw website. Vul het contactformulier in en vraag welke opties ik voor jou heb. Ik geef graag een vrijblijvend advies!

Het bouwen van een website

Schrijf mij!