Dat schrijven mijn hobby is, is nu wel bekend.  Ik heb daarom van mijn passie mijn werk gemaakt. Elke dag kan ik tussen boeken snuffelen in de Bibliotheek. Echter, zelf schrijven is heerlijk en ontspannend. Nu ik de stap heb gezet, om dit ook als ZZP’er te doen en mijzelf aan te bieden als tekstschrijver voelt dit ook als een nieuwe start.

Zelf ben ik al een aantal jaar bezig om te schrijven als hobby met mijn Blog. Samen met mijn beste vriendin Deline heb ik het Blog “Stories of Jade” ontwikkeld. Het is uitgegroeid tot een prachtige blogsite over gezonde voeding, sporten en ons persoonlijke welzijn. Dit alles helpt ons om een gezondere levenstijl aan te nemen. We nemen de lezer mee in onze zoektocht en bloggen niet alleen over de heerlijkheden van gezonde voeding, maar ook onze worstelingen met sport of suiker.

Stories of Jade” is nog steeds een hobby, maar ook een website waar ik erg trots op ben. Oordeel zelf en doe mee met onze poging tot een gezonder en fijner leven.

Categories:

Comments are closed